Companie

Intersat S.R.L.

Intersat S.R.L este un operator alternativ de servicii de comunicaţii de date, telefonie fixă şi hosting pentru piaţa business. Certificată ISO 9001, compania furnizează servicii stabile de comunicaţii pe care le gestionează până la interfaţa de conectare a clienţilor (end-to-end).

Istoric

Intersat S.R.L. s-a înfiinţat în anul 1993 şi este înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J13/4682.

În anul 2000 societatea noastră a obţinut Autorizaţia nr. 14 (eliberată de către Mininisterul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei) prin care s-a obţinut dreptul de a presta instituţiilor publice de stat din Mun. Constanţa servicii de telefonie fixă: Direcţia Generală a Finanţelor Publice Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanţa, etc.

Odată cu liberalizarea pieţei comunicaţiilor electronice în anul 2003, Intersat S.R.L. a devenit operator public, Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii acordând societăţii noastre un bloc de 10.000 numere de apel în gama 0241-48XXXX.

Viziune

Lider de Calitate indiscutabil în furnizarea de soluţii integrate de comunicaţii.

Misiune

Partener recunoscut şi dorit pentru furnizarea soluţiilor de comunicaţii, prin care maximizăm eficienţa de business a clienţilor noştri.

Valori

  • Înţelegem nevoile clientului;
  • Soluţii inovatoare;
  • Soluţii de înaltă Calitate;
  • Echipă de încredere;